Valokuvaaja Niko Paulanne

Valokuvaajan omia ajatuksia


~*~

Viisi vuotta sitten löysin oman erikoistaitoni, taidon tallentaa lämmöllä ja rakkaudella yhteisiä hetkiä upeiksi valokuviksi.

Valokuviksi, joista voit löytää suukot, halaukset, katseet, hymyt, rakkaasi ja ystäväsi yhä uudestaan ja uudestaan.

~*~


Niko Paulanne
”Olen harrastanut valokuvausta lähes koko ikäni. Kiinnostuin hyvin pienenä äitini ottamista taidevalokuvista ja niinpä kokeilin itsekin ottaa valokuvia – kylläkin 4-vuotiaan tapaan kuvat olivat betoniseinästä ja -katosta.

Nykyään erilaisissa tilanteissa haluan valokuvata juhlaa sekä arkea, yrittäen tallentaa juuri sen tilanteen oman tunnelman. Lähestyn tilaisuuksien valokuvaamista dokumentaarisesti, tarkastellen ja löytäen asioille erilaisia, uusia näkökulmia. Ammattivalokuvaajana haluan erityisesti ottaa etukäteen huomioon kaikki asiakkaan toiveet, ja pysytellä itse tilaisuudessa lähes näkymättömänä – ja näin olemaan vaikuttamatta juuri siihen tilaisuuden ainutlaatuiseen tunnelmaan.”


Mitä asiakkaani sanovat:

Niko Paulanteen palvelu oli jo tarjouksen toimittamisesta lähtien nopeaa, joustavaa ja erittäin asiakaslähtöistä. Eri kuvausvaihtoehdoista päädyimme Luxus Platina- palveluun, jota suosittelemme lämpimästi. Koko päivän tallentava valokuvaus säilöö tärkeän päivän tunnelman ainutlaatuisella tavalla. Erityisesti pidämme siitä, että paitsi meistä, on runsaasti kuvamateriaalia myös juhlapaikasta, vieraista ja myös niistä tilanteista joita emme itse olleet näkemässä. Morsian on erityisen iloinen siitä, että koko päivän kuvauspaketin avulla myös muistot kampauksesta, meikin tekemisestä ja pukeutumisesta ovat tallessa.

Paitsi hääpäivän kuvauksen,toteutti Niko kanssamme niin kihlajais- ja koko hääpäivän kestäneen kuvauksen sekä kiitoskortit. Kaikki kuvat ja tuotteet ovat erittäin laadukkaita ja mikä ennen kaikkea, itsemme näköisiä. Valokuvauksien suunnittelussa Niko otti erinomaisesti huomioon toiveemme kuvien ottopaikoista, potrettikuvien tyylistä ja niin edelleen.
Hääpäivänä Nikon toiminta oli erittäin huomaamatonta ja hän sai myös jännittyneet vanhemmat hymyilemään.

Kuvauspakettiin kuulunut kuvakirja on erittäin laadukas ja upea! Sitä tulee varmasti selattua aivan toisella tavalla kuin cd:lle tallennettuja kuvia tai edes printattuja kymppikuvia. Myös valmiit kiitoskorit olivat erittäin kauniit ja toiveidemme mukaiset.

Tämän kaiken lisäksi Nikon asiantunteva mielipide auttoi myös hääpäivän aikataulutuksessa, ja Nikon suosituksesta löytyi häihimme myös ihana esiintyjä. Allekirjoitamme mielellämme sloganin “Suomen parasta palvelua”, koska sitä olemme todella saaneet. Kiitos!

Sanna ja Aleksi


Info

Työskenneltyäni  yli 10 vuotta IT-alalla yrittäen samalla saada 1992 alkaneita DI-opintojaan päätökseen, päätin perustaa Suomen Juhlakuvauspalvelun ja Suomen Hautajaiskuvauspalvelun vuonna 2008 sekä Kuvausretket.fi ja Boudoir.fi -palvelut 2012. Lisäksi kirjoitan Pienyrityskonsultit.fi -blogiin.

Olen tavallinen suomalainen mies, joka välillä muuttuu melko nörtiksi kotona tietokoneiden äärellä. Onneksi rakas vaimoni Riikka sekä koiramme kääpiösnautserit Nanni ja Omena pitävät huolen, että en istu koneiden ääressä viikonloppuisin. Koiriemme kuulumisia voit käydä kurkkimassa Riikan pitämästä Nappisilmän koiruudet -blogista.

Kutsun itseäni optimistiksi ja ikuiseksi teekkariksi ja niinpä lähdin toteuttamaan unelmaani ammattivalokuvaajan urasta pitkän harkinnan jälkeen. Päätökseeni yrittää tehdä elämässään vain sydäntä lähellä olevia asioita vaikutti suuresti edesmennyt vaimoni Minna,  joka osoitti mi’e omalla esimerkillään, että pienilläkin teoilla voidaan saada paljon hyvää aikaiseksi toisten elämään.

Niitä pieniä tekoja teen nyt tallentamalla Sinunkin juhlaasi ja arkeasi upeiksi valokuviksi.

Blogissani juuri nyt

Facebook sivuni

Comments are closed.