Kurkistus “37 tapaa…” e-kirjaseen

Kurkistus e-kirjaseen

Tässä pientä maistiaista siitä, mitä löydät “37 helppoa, edullista (tai ilmaista!) tapaa tehdä häistäsi Täysin Sinun Näköisesi…” -e-kirjasesta…


Sivulla 2 kerrotaan muunmuassa:

“…Tässä vihkosessa kerromme:

• miten Vau-efektiä käytetään, jotta vieraillanne olisi hauskaa
• miten häistänne saadaan helpoimmin ja halvimmin oman
näköisenne
• miten löydätte oman Vau-juttunne ja luotte häistänne Teidän
näköisenne
• 37 tapaa pitää vieraillenne uniikit, unohtumattomat häät


Vau-efekti

Kun suunnittelin omia häitäni, en halunnut kalleinta pukua tai valtavia, koristeellisia kukka-asetelmia. Halusin ainoastaan viettää oman näköiseni, hauskan päivän perheeni ja lähimpien ystävieni kanssa auniilla paikalla, jonka jälkeen vieraat olisivat kommentoineet:

Vau! Nämä olivat kaikkien aikojen parhaat häät.

Aluksi en uskonut sen olevan mahdollista minun budjetillani. Luulin, että tarvittaisiin paljon rahaa, jotta jotain uniikkia ja ikimuistoista voitaisiin järjestää. Onnekseni olin väärässä.

Mitä et ehkä tiedä eikä hääteollisuus kerro on se, että voit viettä päivän, joka on täynnä persoonallisia, ainutlaatuisia yksityiskohtia, jotka todella kertovat sinusta. Eikä sen tarvitse maksaa paljon. aiken salaisuus on se, jota kutsun “Vau-efektiksi”. Oletko koskaan ävellyt kauniiseen, historialliseen rakennukseen, kiivennyt kukkulan uipulle, josta on upea näköala tai kuullut mahtavaa musiikkia, joka on tehnyt sinut sanattomaksi? On kuin olisit ollut niin vaikuttunut äkemästäsi, kuulemastasi tai tuntemastasi, että se sai sinut tolaltasi.

Se on Vau-efekti…”

Kiinnostuitko?

Tilaa 37 tapaa… e-kirjasemme

* tarvittavat tiedot


Sivulla 6 kerrotaan muunmuassa:

“…Teidän tarinanne

Oma lempikeinoni vieraitten vetämiseksi mukaan on rakkaustarinanne kertominen. Ihmiset rakastavat hyviä tarinoita. Kun vieraanne kuulevat rakkaustarinanne, he sitoutuvat emotionaalisesti. He luultavasti nauravat jopa vedet silmissä. Tarina johtaa heidät teidän tärkeän päivänne merkitykseen ja ainutlaatuisuuteen.

Miten tapasit sulhosi? Mikä oli ensivaikutelmasi? Missä ensimmäiset treffinne olivat? Miten kihlauksenne tapahtui?

Monet vieraat eivät tunne tarinaanne eivätkä varmaankaan kaikkia mehukkaita yksityiskohtia. Jos jaatte nämä yksityiskohdat hääpäivänne aikana, vieraille jää pysyvä muisto teistä ja häistänne.

Toisaalta, jos ETTE halua jakaa tarinaanne, riskinä on, että vieraat tylsistyvät. Teidän ei suinkaan tarvitse olla kirjailijoita tai tähtiesiintyjiä kertoaksenne tarinanne

Tässä muutama vinkki teille:

• Pyytäkää vihkimisen toimittajaa suunnittelemaan juuri teille sopivan seremonian. Voitte esimerkiksi kirjoittaa itse omat lupauksenne tai tarinan tapaamisestanne ja siitä, mitä merkitsette toisillenne. Vihkimisen toimittaja voi myös olla avoin kertomaan rakkaustarinanne osana seremoniaa…”


Sivulla 10 kerrotaan muunmuassa:

“… Toinen tapa muistaa vieraitasi on ilmoittaa tulevia syntymäpäiviä tai muita juhlapäiviä. Voit käyttää hyväksesi tilaisuutta ja nolostuttaa ystäväsi muistuttamalla häntä yhteisistä karaokebaarissa lauletuista lauluista. Viimeinen, varma tapa ottaa ystäväsi mukaan erityiseen juhlapäivääsi on heidän kiittämisensä. Voit tehdä sen puheen yhteydessä tai tanssien, kuten muodostamalla ystäväpiiri. Tämä on upea tapa päättää juhlat.

Pyydä häittesi juontajaa ilmoittamaan, että vastavihityt haluaisivat kiittää kaikkia tanssimalla yhdessä siten, että vieraat muodostavat piirin heidän ympärilleen. Soittamalla jonkin ystävyydestä kertovan kappaleen tanssiessanne luo unohtumattoman päätöksen unelmahäillenne…”

Kiinnostuitko?

Tilaa 37 tapaa… e-kirjasemme

* tarvittavat tiedot