Palveluni

Hinnat ja vaihtoehdot


~*~

Tehtäväni on vain ja ainoastaan luoda upeita kuvia, jotka tallentavat tärkeät yhteiset hetkesi rakkaittesi kanssa.

Palveluvaihtoehtoinani on palvelupaketteja sekä á la carte -tuntihinnat.

Niko Paulanne Photography kuvaa missäpäin maailmaa haluattekin

~*~


2011-10-22-haakuva-talven-muistoja-raisa-ja-juha-006-1

Sinun Hääpäiväsi Hääkuvaus

Koska kyseessä on Sinun juhlasi ja jokainen juhla on erilainen, haluaisin tuntea Sinut paremmin. Pidätpä hääsi missäpäin maailmaa tahansa, niin suunnitellaan yhdessä Sinun Hääpäiväsi Hääkuvaus juuri sellaiseksi kuin Sinä sen haluat!

Kaikkiin hääkuvauspalvelupaketteihini kuuluu todella upea Luxus Hääkuvakirja, kihlajaiskuvaus, oma verkkogalleria, konsultaatio sekä tilaamasi kuvat digitaalisessa muodossa omassa puhelin- ja tablet-sovelluksessa eli -appissa. Sinun Hääpäiväsi – Hääkuvaus -palvelupakettien hinnat ovat alkaen 1198€ ja hääpotrettikuvaukset alkaen 198€.


Mitä asiakkaani sanovat: 

Kaikki sujui alusta loppuun loistavasti Nikon iloisella ja rennolla otteella, kuvat olivat mielettömiä ja palvelu muutenkin ammattitaitoista ja nopeaa joka vaiheessa!

Maria & Joni


2011-11-02-tuija-ja-teemu-yhdessa-rakkaudella-01

Yhdessä Rakkaudella Kuvaus

Yhteisen matkanne ikuistaminen on minullee erittäin tärkeää. Koska kyseessä on juuri Teidän matkanne ja jokainen matka on erilainen, haluaisin tuntea Teidät paremmin. Suunnitellaan Yhdessä Rakkaudella – Kuvauksesi juuri sellaiseksi kuin Sinä sen haluat!

Tämä vaihtoehto sopii myös sinulle, jos haluat upeat hääpotretit miljöössä!

Yhdessä Rakkaudella Kuvaus hinnat ovat alkaen 198€.


Boudoir-kuvaus

boudoir-tampere
Boudoir.fi

Boudoir-kuvaus, huomenlahja-kuvaus, secret box -kuvaus. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Boudoir kuvia annetaan huomenlahjakuviksi hääyön jälkeisenä aamuna, syntymäpäivä- ja joululahjoiksi tai boudoir kuvat otetaan aivan muistoksi itselle. Boudoir kuvia ottavat aivan tavalliset naiset, ei vain pitkät missimittoihin mahtuvat naiset vaan myös XXL- ja XXS-kokoiset, pitkät ja lyhyet, vanhat ja nuoret.

Boudoir kuvat ovat yleensä hyvin kuvaajansa näköisiä, mutta yleisesti kuvissa on tarkoitus antaa klassisen kaunis ja tyylikäs kuva lahjan antajasta. Romanttinen kuva itsestä on erittäin mieluisa ja herkkä lahja sekä tapa kertoa rakkaudesta.

Boudoir-kuvauksistani löydät lisätietoa Boudoir.fi-sivustoltani.


Miten olet erilainen kuin muut juhla- ja hääkuvaajat?

Tiedän miten tärkeä päiväsi on. Ja tiedän miten tärkeää sinun on valita juuri si’e oikeanlainen valokuvaaja. Sinulla on vain yksi mahdollisuus – on hyvin tärkeää tehdä valintasi oikein. Olen antamassa sinulle neuvoja koko prosessin ajan ja erityisesti pidän siitä, että opin tuntemaan ihmiset, mikä on heille tärkeää, miten he tapasivat. Kun tunnen tarinanne, niin voin tuoda persoonallisuutenne esiin tilaisuudessanne ja tehdä kuvistanne juuri teidän näköisenne.

Ja näin minä voin luvata si’e Suomen parasta palvelua.

Sopivatko sinun tyylisi ja juhliemme tyyli yhteen?

Kyllä, jos pidät rakkauden täyteisistä lämpimistä juhlista, värikkäistä iloisista päivistä, stressittömästä yhdessäolosta – toisin sanoen olemisesta yhdessä rakkaudella. Silloin kun kaksi sydäntä lyö yhtäaikaa, niin siellä minäkin haluan olla – mukana valokuvaamassa.

Toisaalta, jos kuvailisit itseäsi juhlien järjestäjäksi, joka haluaa kaiken tapahtuvan pikkutarkan suunnitelman mukaan minuutilleen… silloin voin suositella sinulle muita loistavia hää- tai juhlavalokuvaajia, jotka ovat erikoistuneet sellaiseen työskentelyyn.

Paljonko matkakulut ovat Tampereen seudun ulkopuolelle?

Kulut ovat kaksiosaiset: matkakulut ja “päiväraha”.

Matkakulut seuraaviin kuntiin kuuluvat aina palvelupaketteihimme: Tampere, Kangasala, Pirkkala ja Lempäälä. Yleisesti ottaen voit laskea matkakulut Kangasalta vaikkapa Google Mapsin (http://goo.gl/maps/ARX1P) avulla ja kertoa juhlapaikallesi ja takaisin Kangasalle tulevan kilometrit 0,45€/km.

Lisäksi, jos juhlapaikkakuntasi on yli 150km:n päässä, niin laskutamme myös “päivärahan” 100€ per yö (ruokailut, yöpymiskulut jne), joka sisältää siis kaikki muut koituvat kulut. Jokainen hääkuvaus tarvitsee vähintään kahden yön majapaikan (yö ennen häitä ja yö häiden jälkeen).

esimerkki: Helsingissä vietettävien häiden kaikki matkakulut ovat yhteensä 347,60€. Helsinki 164km:n päässä Kangasalta, jolloin kaiken kattavat matkakulut ovat Helsinki-Kangasala-Helsinki 147,60€ ja lisäksi 200€ päivärahana.

Näin on siis yleisesti ottaen 99% tapauksista. Mutta jokin asia saattaa sinun kohdallasi vaikuttaa, ja näin matkakulut saattavat hieman vaihdella.

Miten varaamme sinut?

Ensimmäiseksi järjestämme tapaamisen. Tapaamisen jälkeen saatte ei palautettavissa olevan varausmaksunne maksamista varten tiedot. Maksamalla varausmaksun varmistatte minut juhlapäiväksi käyttöönne. Tämän jälkeen allekirjoitamme kuvaussopimuksen.

Valitsemanne palvelupaketti tulee maksaa kokonaisuudessaan 30 päivää ennen kuvauspäivää.

2012-08 Yhdessä Rakkaudella - Natalie ja Turo (5)
Yhdessä Rakkaudella

Käytätkö lisäkuvaajia tai assitantteja?

Kyllä jos palvelupakettiisi kuuluu toinen kuvaaja, mutta toimin itse aina pääkuvaajana. Joskus mukanani voi olla assistantti kuljettamassa kuvauskalustoani.

Toinen kuvaaja tuo kuvauksiisi paljon lisämahdollisuuksia lisäkuvakulmina.

Koska näemme valokuvamme?

Jos palvelupakettiisi kuuluu katselutilaisuus, niin pidämme yhteisen tilaisuuden viimeistään neljä viikkoa häidesi tai juhliesi jälkeen. Kaikki palvelupakettiisi kuuluvat tai tilaamasi tuotteet tuotteet toimitetaan yleensä ensiksi minulle ja tarkistan henkilökohtaisesti kaikkien tuotteiden virheettömyyden. Kaikki tuotteet toimitetaan tarkistuksen jälkeen yhdellä kertaa kotiisi.


Mitä asiakkaani sanovat: 

Voimme suositella Nikoa lämpimästi. Ensin hän sai meidät täysin rentoutumaan kihlajaiskuvauksessamme. Valokuvauksen ajatus hermostutti vähän aluksi, mutta Niko sai luotua rennon tunnelman eikä hääkuvaus hermostuttanut enää juurikaan. Itse hääpäivänä hän otti tilanteen hienosti haltuunsa, ja Nikon paikallaoloa valokuvaajana ei juuri edes huomannut. Hän antoi myös hienosti vinkkejä häissä, kuinka joissakin tilanteissa oli parasta toimia. Esim. hääkakku kannattaa vasta leikata, kun kaikki vieraat ovat paikalla. 🙂 Kuvista välittyi myös hienosti hääpäivän tunnelma.

Natalie ja Turo


Ainutlaatuinen juhlasi ansaitsee arvoisensa kuvakirjan – Luxus Kuvakirjan

Luxus Kuvakirja painetaan yhdessä maailman parhaista kuvakirjapainosta QTAlbumsilla Euroopassa. Luxus Kuvakirjanne avautuu täysin tasaiseksi eli keskellä aukeamaa ei ole häiritseviä leikkausjälkiä.

2011-02-04-kuvakirja-vai-valokuvakirja 2011-02-04-kuvakirja-vai-valokuvakirja

Jos haluatte tutustua aivan uskomattoman hyvään QTAlbumsin laatuun, niin minulta löytyy myös kaikki nämä kansien upeat materiaalit käsinkosketeltavaksenne sekä tekemiäni upeita Luxus Kuvakirjoja valmiina katseltavaksenne.


Onko Sinullakin vaikeuksia löytää lahjaa ystävällesi?

Lahjakortti ratkaisee lahjaongelmasi! Valokuvaaja Niko Paulanteen Suomen Juhlakuvauspalvelun lahjakortti on mainio idea häälahjaksi, kihlajaislahjaksi, vauvalahjaksi tai vaikka syntymäpäivälahjaksi. Lahjakortti on myös erinomainen toive häälahjalistallesi.

Lahjakortti käy maksuvälineenä kaikkiin kuvauspalveluihimme sekä ja tuotteisiimme. Lahjakortin summan päätät itse, vähimmäismäärä on kuintenkin 30€. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä lukien ja lahjakortti toimitetaan ostajalle postitse.

Comments are closed.